PRO TEAM Security
nekoliko riječi o nama

O nama

Agencija  za  tehničku  zaštitu  ljudi  i  imovine  “PRO  TEAM”d.o.o.  zastupljena je na  tržištu  cijele  BiH  te posluje sa fizičkim i pravnim  subjektima. Oprema koja je predmet ponude i ugradnje našim kupcima je od  svjetskih  poznatih  i priznatih proizvođača,  a  osobe  koje  vrši  ugradnju  istih  su iskusni i cetificirani tehničari koji posjeduju certifikate o položenom ispitu tehničke zaštite, izdate od strane ovlaštenih državnih organa. 

Naše Sposobnosti

Misija PRO TEAM d.o.o Sarajevo je da omogući svojim klijentima povećanje prednosti na tržištu tako što će im  isporučiti,  ugraditi  i  efikasno  ih  uvesti  u sisteme  visokog  kvaliteta.  Također,  pomoći  firmama da postignu  bolje rezultate  kroz uspješnu  implementaciju  proizvoda  i  rješenja.  Fokusirani  smo na  izradu rješenja  za  privatne  i  poslovne  objekte.  Zahvaljujući  stručnom timu koji  poznaje poslovne  procese  i rješenja  uvažavajući  pri  tome  običaje  tržišta, zakonske  norme  i  pojedinačne  zahtjeve  korisnika,  te usklađenost sa važećim evropskim normama, u mogućnosti smo ponuditi:

•  SISTEME VIDEO NADZORA

•  SISTEME VATRODOJAVE

•  SISTEME STABILNOG GAŠENJA

•  PROTIVPROVALNE SISTEME

•  SISTEME ZA DETEKCIJU OTROVNIH I ZAPALJIVIH GASOVA

•  SISTEME KONTROLE PRISTUPA I RADNOG VREMENA

•  INTERFONSKE SISTEME

Zasto Izabrati Nas

Pouzdanost
Zadovoljstvo
Godine iskustva
Malo Opsirnije O Nasoj Firmi

Suvremeno poslovno okruženje zahtjeva pouzdanog strateškog partnera koji će učiniti poslovanje bezbjednim, temeljnim, a samim tim i uspješnim. Agencija za tehničku zaštitu Pro Team je specijalizovana za instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspješno posluje preko 10 godina.

Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema tehničke zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbjednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragocjeno iskustvo i profesionalnost koju kompanija posjeduje, svojim klijentima nudi kvalitetnu uslugu i sisteme tehničke zaštite koji odgovaraju stvarnim potrebama naših klijenata. Agencija Pro Team pruža širok spektar rješenja koja garantuju uspjeh i napredak u poslovanju.

Neoborivi stepen sigurnosti koji Pro Team obezbjeđuje svojim klijentima prepoznat je od strane velikog broja klijenata sa kojima smo realizovali veliki broj  projekata širom zemlje, kao što su poslovne zgrade, tržni centri, poslovni i sportski objekti te veliki broj privatnih objekata širom Bosne i Hercegovine. U posljednjih 10 godina,agencija Pro Team je stekla povjerenje poslovnih partnera svojom profesionalnošću i poslovnom etikom, kao i primjenom najnovijih svjetskih dostignuća i najviših standarda u poslovanju.

0
Godina Iskustva
0
Proizvoda
0
Zadovoljnih Klijenata
0
Prozivodjaca Opreme